Oppilaanohjaaja - Raseborg stad

Haemme oppilaanohjauksen lehtoria päätoimiseen ja määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022 Karjaan yhteiskouluun (kyseessä on vuoden viransijaisuus). Työtehtävä on uudelleen haussa koska aiemman valitut henkilöt peruivat tulonsa.

Oppilaanohjaajan tehtävänä on tukea ja edistää oppilaan kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä opetussuunnitelmien määrittämien suuntaviivojen mukaisesti.

Hakijalta edellytämme kykyä erilaisten oppijoiden ohjaukseen ja
pedagogisia taitoja, kokemusta tieto- ja viestintätekniikan käytöstä
oppilaanohjauksessa, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä
tulla toimeen nuorten kanssa. Lisäksi katsomme eduksi oppilaanohjaajan työkokemuksen. Oppilaanohjaaja osallistuu koulun kehittämistyöhön.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus

Arvostettavat ominaisuudet: Työkokemus oppilaanohjaajan työstä perusopetuksessa. Kokemus yhteistyöstä toisen asteen eri oppilaitosmuotojen kanssa. Kyky toimia verkostomaisesti

Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote
Koeaika 6 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.yhteiskoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Vepsä 019 289 3581

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, suomi, Karjaan yhteiskoulu

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tammisaarentie 62 A, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb