Oppilaanohjaajan lehtorin viransijaisuus - Pyhäjoen kunta

 Oppilaanohjaajan lehtorin viransijaisuus

Pyhäjoen opetustoimessa on haettavana Pyhäjoen lukion ja Saaren yhtenäiskoulun yhteinen oppilaanohjauksen lehtorin viransijaisuus ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Opinto-ohjaajan työtehtäviin kuuluu sekä Pyhäjoen lukion että perusopetuksen 8. ja 9. luokkien oppilaiden opinto-ohjausta. Ohjattavia on yhteensä noin 200.

Työhön valittavalta odotamme kokemusta lukion opinto-ohjauksesta, innostunutta otetta oppilaiden monipuolisen hyvinvoinnin tukemisessa, kykyä yhdessä tekemiseen sekä avointa ja myönteistä suhtautumista toiminnan kehittämiseen. Kelpoisuusvaatimuksen määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakojoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan. Tehtävä täytetään heti kun, sopiva hakija löytyy.

Hakemukset tehtävään toimitetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 242358). Voi olla myös suoraan yhteydessä lisätietojen antajikai mainittuihin henkilöihin.

Valinta on ehdollinen. Valinnan vahvistaminen edellyttää, että hakija esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukaisen rekisteriotteen.

Lisätietoja

http://saarenkoulu.pyhajoki.fi/
http://lukio.pyhajoki.fi/

sivistystoimenjohtaja Antero Tervonen, antero.tervonen@pyhajoki.fi , 040 3596101
lukion rehtori Tauno Rajaniemi, tauno.rajaniemi@edu.pyhajoki.fi , 040 3596161
Saaren koulun v.t. rehtori Kaisa Tornberg, kaisa.tornberg@edu.pyhajoki.fi , 040 3596111

Pyhäjoen kunta
Osoite: Koulutie 9, 86100 Pyhäjoki

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä niitä tarvitseville. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Tutustu työnantajaan