Skip to main content
test

Laihian kunnassa on haettavana perusopetuksen oppilaanohjauksen lehtorin viransijaisuus, opinto-ohjaaja ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023.

Oletko ohjauksen ammattilainen ja haluaisit työskennellä oppilaanohjaana koulussa, jossa ohjattavien määrä on suositusten mukainen, työtäsi arvostetaan ja työyhteisösi ympärilläsi on kannustava ja helposti lähestyttävä?

Oppilaanohjaajana edistät oppilaiden kasvua ja kehitystä siten, että jokainen oppilas pystyy kehittämään opiskeluvalmiuksiaan ja vuorovaikutustaitojaan sekä oppimaan elämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. Oppilaanohjaajana tuet opintojen loppuun saattamista sekä siirtymistä perusopetuksen jälkeisiin opintoihin. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa sekä olet osa koulun oppilashuoltoryhmää. Arvostamme työssäsi ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä taitoa kohdata oppilaita niin ryhmässä kuin yksilöinä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.laihia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. perusopetuksen johtava rehtori Tanja-Tupuna Kumara, puh. 040 483 6328, tanja-tupuna.kumara@laihia.fi
Oppilaanohjaaja Outi Kenni, puh. 050 307 9326, outi.kenni@edu.laihia.fi
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

Laihian kunta

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.

Laihia on viisaan euron kunta, jossa panostetaan järkevään taloudenpitoon ja peruspalveluihin. Yritystoiminta on vilkasta ja elinvoimaista. Kunnassa toimii useita eri teollisuudenalojen yrityksiä, jotka työllistävät merkittävän määrän henkilöitä. Laihia on myös tunnettu ystävällisistä ja palveluhaluisista pienyrittäjistään, joiden asiakkaiksi tullaan kauempaakin.

Vapaa-ajanviettoon kunnassa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyviä liikuntapaikkoja ja vireää yhdistys- ja järjestötoimintaa.


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb