Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee määräaikaista työsopimussuhteista

Oppilasohjaajaa Kivenpuiston kouluun 30.6.2023 saakka, työ alkaa sopimuksen mukaan

Oppilasohjaajan työaika on 38,25 tuntia viikossa

Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita. Henkilökohtaiset avustajat ja oppilasohjaajat työskentelevät vammaisopetuksen ja autismin kirjon oppilaiden kanssa koulutyön päivittäisissä tilanteissa sekä koulun sisäisessä aamu- ja iltapäivätoiminnassa (päivähoito Aleksi). Työ on hyvin hoidollista ja vaatii työntekijältä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia arjessamme.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava sopiva tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat päivähoito Aleksin vt. vastaava ohjaaja Tanja Räisänen puh 040 317 4634 ja Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Hakuaika päättyy 3.2. 2023 klo 15.00, mutta tehtävä voidaan täyttään sopivan hakijan löytyessä jo aiemmin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päivähoito Aleksin vt. vastaava ohjaaja Tanja Räisänen puh 040 317 4634 ja Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Aleksis Kiven tie 18, Nurmijärvi

Rekommenderade jobb