Oppisopimus hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi

Haluatko kouluttautua oppisopimuksella hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi?

Pieksämäen kaupungin perusturva ja Seurakuntaopisto hakevat yhteistyössä hoiva-avustajaksi ja lähihoitajaksi oppisopimuksella koulutettavia henkilöitä 8.4.2021 alkavaan koulutukseen.

Sinulle solmitaan koulutuksen ajaksi määräaikainen, palkallinen työsopimus. Koulutusta järjestetään työpaikalla ja Seurakuntaopistolla ja koulutus kestää aikaisemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen 1-2 vuotta.

Työyhteisömme on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vahvaa, pitkäaikaista kokemusta. Saamme palautetta siitä, että meillä otetaan uudet tekijät hyvin vastaan ja työhön perehdytetään kunnolla. Tuo reilusti esiin omia vahvuuksiasi ja esimerkiksi harrastusten tai aiemman ammatin kautta kertynyttä erityisosaamistasi. Mietimme yhdessä, miten pääset hyödyntämään niitä työssäsi. Esimiesten ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, hyvää fyysistä ja psyykkistä terveyttä sekä valmiuksia vuorotyöhön. Sovimme jokaisen hakijan kanssa henkilökohtaisen haastatteluajan.

Pieksämäen kaupungilla on tarjolla oppisopimuspaikkoja useissa eri yksiköissä.
Tarkemmat tiedot eri oppisopimustyöpaikoista ja koulutuksesta löytyvät oheisesta linkistä tai Pieksämäen Seurakuntaopiston sivustolta ja sieltä löytyy myös hakulomake.

https://www.seurakuntaopisto.fi/wp-content/uploads/2021/01/P-SOTEO21aPieks%C3%A4m%C3%A4ki.pdf

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Pieksämäen perusturvan henkilöstökoordinaattori Kaija Heiskanen p. 044 588 3806 kaija.heiskanen@pieksamaki.fi
Seurakuntaopiston asiakkuuspäällikkö/aluejohtaja Jaana Väisänen p. 040 824 1729 jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi
Ryhmän vastuu-opettaja Leena Naumanen p. 040 665 8333
leena.naumanen@seurakuntaopisto.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/