test

Optimoija (kotihoito, pohjoinen alue)

Ansök senast  1.12.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme pohjoisen alueen kotihoitoon. Haemme uuteen tehtävään Saarijärven, Pylkönmäen, Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven alueelle vakituiseen työsuhteeseen

OPTIMOIJAA

Tehtävässä vastaat kotihoidon päivittäisestä asiakaskäyntien optimoinnista ja avustavat akuuteissa sijaishankinnoissa alueiden palveluvastaavia. Vastaanotat työntekijöiden poissaolotietoja, siirrät tai uudelleen optimoit asiakaskäyntejä. Vastaanotat ja tallennat myös uusien asiakkaiden tiedot toiminnanohjausjärjestelmään sekä vastaanotat ja tallennat potilastietojärjestelmään asiakkaiden palveluiden keskeytyksiä.

Työtehtävässä työskentely painottuu alkuvaiheessa aamuvuorossa työskentelyyn. Työpisteesi sijaitsee toiveidesi mukaan joko Karstulassa tai Saarijärvellä.

Toimit tehtävässä yhteistyössä kotihoidon alueiden, sairaanhoitajien, kotiutushoitajien, asiakasohjauksen kanssa. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä. Järjestämme säännöllisesti tiimipalavereja ja viestimme muutenkin aktiivisesti eri kanavia pitkin. Takaamme sinulle tukea tehtävässä ja suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen perehdytyksen, jossa huomioidaan aikaisempi koulutus- ja työhistoriasi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattitutkinto. Eduksi luemme kotihoidon hoitotyön kokemuksen ja eri tietojärjestelmien hallitsemisen. Työpäivät ovat usein vauhdikkaita, joten hyvät organisointikyvyt ja paineensietokyky ovat edellytyksenä työtehtävässä. Toivomme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa toimia eri verkostoissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Kaisa Tauriainen
palvelupäällikkö, kotihoito, Pohjoinen Keski-Suomi
p. 040 528 2593
kaisa.tauriainen@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare