Vahvistamme lääkäriresursseja kohti uutta Sairaala Novaa ja haemme nyt Keski-Suomen keskussairaalaan vakituiseen virkaan

ORTOPEDIAN JA TRAUMATOLOGIAN OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ

Haemme tehtävään vankkaa tekonivelkirurgian osaajaa. Paitsi tämän erikoisalan pätevyyttä edellytämme kykyä johtaa tekonivelkirurgian prosessia kokonaisuutena. Tehtävän merkitystä korostaa tälle prosessille alkuvuodesta myönnetty Suomen Lääkäriliiton laatupalkinto.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työpaikan uudessa sairaalassa, jossa on modernit työtilat ja laitteet. Sairaala Novassa leikkaussaleja on 24, joista yksi on hybridisali. Keski-Suomen keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa vuosittain tehdään leikkauksia n. 17 000, päiväkirurgiasta vaativaan kirurgiaan. Kirurgialla hoitoprosessimme ovat optimaaliset sekä hyvin suunnitellut. Meillä on innovatiivinen työyhteisö, jonka jäsenenä on helppo toimia.

Kelpoisuusehtona on ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi painotamme joustavuutta, yhteistyökykyä sekä erityisesti kehityshalukkuutta. Tehtävässä onnistuminen vaatii myös erinomaisia esimies- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
Jyrki Jalkanen
Palvelujohtaja
jyrki.jalkanen@ksshp.fi
puh. 014 269 1143

Operatiivinen palvelualue, Kirurgia
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats