Arvostetun ortopedian ylilääkärimme Maija Pesolan jäätyä eläkkeelle haemme nyt tähän vaativaan tehtävään seuraajaa. Tule jatkamaan tätä työtä ja vahvistamaan Keski-Suomen kirurgista osaamista!

Haemme vakituiseen virkaan

ORTOPEDIAN YLILÄÄKÄRIÄ,

joka tulee vastaamaan Suomen suurimman keskussairaalan ortopedian ja traumatologian kokonaisuudesta.

Keski-Suomen keskussairaala on tunnettu vahvana kirurgisen osaamisen keskuksena ja sinun tehtävänäsi onkin tämän perinteen jatkaminen ja vahvistaminen. Tammikuussa muutamme uuteen Sairaala Novaan, jossa mahdollisuudet toiminnan edelleen kehittämiselle ovat erinomaiset.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työpaikan uudessa sairaalassa, jossa on modernit työtilat ja laitteet. Sairaala Novassa leikkaussaleja on 24, joista yksi on hybridisali. Keski-Suomen keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa vuosittain tehdään leikkauksia n. 17 000, päiväkirurgiasta vaativaan kirurgiaan. Kirurgialla hoitoprosessimme ovat optimaaliset sekä hyvin suunnitellut. Meillä on innovatiivinen työyhteisö, jonka jäsenenä on helppo toimia.

Kelpoisuusehtona on ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin pätevyys. Odotamme valitulta henkilöltä näyttöä esimiestaidoista. Arvostamme erityisesti tohtorin tai dosentin tutkintoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja laaja-alaista verkostoitumista.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
Jyrki Jalkanen
Palvelujohtaja
jyrki.jalkanen@ksshp.fi
puh. 014 269 1143

Operatiivinen palvelualue, Kirurgia
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats