Skip to main content
test

Pääasiassa varhaiskasvatuksen toimitilojen ylläpitosiivousta Utsjoen kirkonkylällä. Työaika on 10 h/ vko tai sovitusti, sijoittuu tehtäväksi arkisin. Toimeen valittavalta vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tehtävään soveltuvaa koulutusta tai ammattitutkintoa tai riittävää työkokemusta siivousalalta. Osa-aikatyö sopii hyvin opiskelijalle tai sivutoimiseksi iltatyöksi. Eduksi katsotaan saamenkielen taito. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Lisätietoja

https://www.utsjoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Savolainen p. 040 592 7925, sp. mirja.savolainen@utsjoki.fi

Lisätietoja

Utsjoen kunta, Tekninen toimi

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin kunta, joka sijaitsee Lapin läänissä. Kunnassa asuu noin 1200 ihmistä ja sen pinta-ala on 5370,5 km2, josta 202,93 km2 on vesistöjä.

Kunnan kylät ovat kirkonkylä, Karigasniemi/Outakoski (Gáregasnjárga/Vuovdaguoika) ja Nuorgam (Njuorggán). Asutus on keskittynyt pääsääntöisesti Suomen ja Norjan välisen rajajoen, Tenon (Deatnu ~ iso virta) varrelle. Utsjoki on Suomen ainoa kunta, jossa on saamenkielinen enemmistö. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Uuniemi.


Osoite: Luossa 1, 99980 Utsjoki

Rekommenderade jobb