Skip to main content
test

Kainuun Museo hakee 21.8.2022 alkaen osa-aikaista museovalvojaa vakinaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Tehtäväkuvaus:
Kainuun Museo on Kajaanin kaupungin ylläpitämä alueellinen vastuumuseo, jolla on näyttelytilat kaupungin keskustassa.

Museovalvojalle kuuluu museon ja näyttelytekniikan avaaminen ja sulkeminen sekä asiakaspalvelu näyttelytilojen palvelupisteessä, jossa on myynnissä kirjoja ja muita tuotteita. Työn ohessa tehtävänä on myös valokuva-aineistojen skannaaminen, luettelointitehtävät tai muut mahdolliset toimistotehtävät.
Pääsääntöinen työaika on 4 tuntia viikossa sunnuntaisin klo 12-16 ja kesällä 1½ kuukauden ajan myös lauantaisin klo 12-16.

Edellytämme:
Huolellisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kielitaitoa. Toivomme Photoshop-ohjelman käyttötaitoa.

Tehtävään valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 17.8.2022 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Museovalvoja".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaani.fi/kulttuuri-ja-liikunta/kainuun-museo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museonjohtaja Antti Mäkinen puh. 0447100450, antti.makinen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kainuun museo

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Asemakatu 2, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb