Osallisuuskoordinaattori

Kokkolan kaupungin nuorisopalvelut hakee osallisuuskoordinaattoria määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.3.2021-31.12.2021.

Haemme nuorten osallisuuden edistämisen asiantuntijaa, jolla on osallistavien menetelmien käytännön osaamista ja kokemusta nuorten kanssa toimimisesta sekä verkostomaisesta työstä. Osallisuuskoordinaattorina vastaat Nuorisovaltuuston työn koordinoinnista ja nuorten osallistamisesta sekä nuorisopalveluiden osalta, että koko kaupunkiorganisaatiossa. Olet mukana lasten ja nuorten vaikuttavuusarviointien teossa ja toimit yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa Kokkolan lapsiystävällisyyttä edistäen.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työssä menestyminen edellyttää ennakkoluulottomuutta ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa motivoida ja osallistaa. Lisäksi eduksi katsotaan kehittävä työote ja hyvät digitaaliset taidot.

Työaika on 36,25h/viikossa. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin. Tehtävän aloitus 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarvittava ote rikosrekisteristä (504/2002).

Hakemukset toimitetaan 26.1.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan sähköiseen hakemukseen. Hakemukseen tulee merkitä erikseen, mikäli haet samalla hakemuksella myös avoinna olevaa koulunuorisotyöntekijän määräaikaista tehtävää nuorisopalveluissa.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

11.1. alkaen nuorisotoimenjohtaja Katja Kivioja p. 040 488 2901, s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi, Nuorisopalvelut
Osoite: Puutarhakatu 2A, 67100 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 500 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Nuorisopalvelut tarjoavat nuorille kohtaamispaikkoja nuorisotalojen, -tilojen ja -tapahtumien muodossa. Toiminta tähtää yhteisöllisyyden, aktiivisen kansalaisuuden ja osallisuuden edistämiseen. Nuorisopalvelut toteuttaa nuorisotyötä ja -politiikkaa, johon kuuluu nuorten kasvatuksellinen ohjaus, toimintatilat ja harrastusmahdollisuudet, tieto- ja neuvontapalvelut sekä nuorisoyhdistysten ja muiden nuorisoryhmien tukeminen.

Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun