Osastofarmaseutti, PHKS

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTOFARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Lahteen.

Työskentelet vuoden 2020 loppuun asti keskussairaalan kirurgian vuodeosastoilla 41-42 (60%), lasten osastolla 12 (20%) sekä keskusleikkausyksikössä (20%). Työnkuvaasi ja työskentely-yksiköihin saattaa tulla muutoksia vuoden 2021 alussa.

Työnkuvasi sisältää lääkkeiden käyttökuntoon saattamista sekä lääkkeiden jakamista potilaskohtaisiin annoksiin. Lääkeinformaatio sekä tiedon etsiminen ja jakaminen ovat keskeisiä elementtejä työssäsi. Ohjeiden laatiminen ja jalkauttaminen käytäntöön kuuluu isona osana työhösi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu lääkehoidon tarkistukset ja eritasoiset lääkehoidon arvioinnit yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Toimit asiantuntijana eri työryhmissä ja teet kokonaisuudessaan moniammatillista asiantuntijatyötä. Kirurgian vuodeosastoilla 41-42 ja keskusleikkausyksikössä työskentelee osastolääketyöntekijä, ja huolehdit osittain lääkelogistiikasta heidän poissaolojensa aikana.

Tule joukkoomme kehittämään osastofarmasiaa, tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn! Kokemus osastofarmasiasta tai sairaala-apteekkityöstä on sinulle eduksi, mutta tärkeintä on innostus osastofarmasiaa ja kliinistä farmasiaa kohtaan.

Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimiva sairaala-apteekki huolehtii hyvinvointiyhtymän lääkehuollon palveluista. Sairaala-apteekissa työskentelee 40 alan ammattilaista, joista osastoilla työskentelee noin 16 henkilöä. Lääketoimitusten lisäksi painopisteitämme ovat mm. lääkkeenvalmistus, solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen ja osastofarmasia.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista farmaseutin laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme erityisesti LHA-, LHKA- ja osastofarmasian erityispätevyyttä. Tehtävään valittu henkilö on velvollinen esittämään todistuksen terveydentilastaan ja huumausainetestiä koskevan todistuksen.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Proviisori Marketta Rouvinen
puh. 044 440 6811

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Lääkehuolto
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!