Osastonhoitaja - Kaarinan kaupunki

Osastonhoitaja - Kaarinan kaupunki

Nyt on tilaisuutesi tulla mukaan kehittämään palkittua Kaarinan terveyskeskusta.

Osastonhoitaja toimii terveyskeskuksen avosairaanhoidon, röntgenin, laboratorion sekä fysioterapian hoitohenkilökunnan lähiesimiehenä. Toimit tiiviissä yhteistyössä avosairaanhoidon ylilääkärin kanssa ja vastaat avosairaanhoidon päivittäisen toiminnan järjestämisestä. Laboratoriossa, röntgenissä ja fysioterapiassa päivittäisen toiminnan järjestävät yksiköiden tiiminvetäjät.

Odotamme sinulta, että teet työtäsi aktiivisesti, innovatiivisesti ja kehitysmyönteisesti asiakaspalvelua edistäen. Osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja johtaa projekteja maaliin saakka. Tarjoamme kehittyvän toimintaympäristön, mukavan työyhteisön sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi olet hankkinut riittävät johtamis- ja esimiestyöopinnot tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Koeaika on 6 kk. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Läs mer

http://www.kaarina.fi

Johtava ylihoitaja Pia Kirjonen puh. 050-5954001

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito ja Terveyskeskuksen sairaala , Avosairaanhoito
Adress: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Mer om arbetsgivaren