Osastonhoitaja

Lapin sairaanhoitopiirissä, Muonion - Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 17.4.2020 klo 15.00 mennessä

OSASTONHOITAJAN VIRKA

Tule mukaan kehittämään hoitotyötä Muonion - Enontekiön perusterveydenhuoltoon vuodeosastolle Muonioon.
Työtehtäviisi osastonhoitajana kuuluvat hoitotyön päivittäinen johtaminen, vuodeosaston hoitohenkilökunnan ja laitoshuoltajien esimiehenä toimiminen ja vastuu yksikön toiminnan kehittämisestä yhteistyössä perusterveydenhuollon johtoryhmän kanssa. Työajastasi puolet on hallintoa ja puolet sairaanhoitajan työtä. 24-paikkaisella vuodeosastolla hoidetaan monenlaisia eri potilasryhmiä, virka-ajan ulkopuolella sairaanhoitajat vastaavat päivystykseen tulevien potilaiden hoidosta ja hoidon tarpeen arviosta puhelimitse.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö - ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä ja tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Sinikka Yliniemi, 040 714 2838. Sähköpostitse sinikka.yliniemi@lshp.fi.


Rovaniemellä 26.2.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Sinikka Yliniemi, 040 714 2838. Sähköpostitse sinikka.yliniemi@lshp.fi.

Muonio-Enontekiö pt
Osoite: 99300 Muonio

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!