Osastonhoitaja

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa on haettavana
Osastonhoitajan virka Toivokodissa Karkkilassa 01.02.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Haemme Toivokodin tehostetun palveluasumisen yksikköön osastonhoitajaa. Toivokodissa on 24 asiakaspaikkaa ja työntekijöitä 15. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa asukkaat elävät kodinomaisissa olosuhteissa turvallisesti ja tyytyväisinä oman näköistä elämää loppuun saakka. Palvelut järjestetään asukaslähtöisesti, yhteistyössä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa.

Arvostamme yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tarjoaa mielenkiintoisia ja vaihtelevia haasteita, jossa omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään monipuolisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen ammatillinen tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Työaikamuoto on yleistyöaika. Työn suunniteltu aloitus sopimuksen mukaan.

Karviainen on savuton työpaikka. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Hakemukset vain Kuntarekryn kautta viimeistään 22.1.2021, työavain 328363.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Kirsi Gustafsson 044 7264519

Ikäihmisten palvelulinja
Osoite: Nyhkäläntie, 03600 Karkkila

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymä on aloittanut toimintansa 1.1.2009. Toiminta jakautuu sosiaali- ja terveyspalveluihin. Karviainen on savuton työnantaja.