Osastonhoitaja

Haemme joukkoomme innostunutta äitiys- ja lastenneuvolan osastonhoitajaa vakinaiseen virkaan.

Tule meille Porvoon kaupungin Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevien palveluiden äitiys- ja lastenneuvolaan esimieheksi 31.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan!

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Osastonhoitajana vastaat neuvolan lähiesimiestehtävistä, toiminnan ja talouden suunnitellusta, toteutuksesta ja kehittämisestä sekä yksilöllisen ja laadukkaan hoitotyön toteuttamisesta ja henkilöstön työhyvinvoinnin tukemisesta. Toimit myös ennaltaehkäisevien palveluiden palvelupäällikön sijaisena.

Arvostamme
- kiinnostusta ja osaamista ennaltaehkäisevään työhön
- kannustavaa ja osallistavaa johtamisotetta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisessa työyhteisössä toimimiseen
- organisointi- ja muutosten läpivientikykyä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta
- innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä

Tarjoamme sinulle innostuneen, osaavan ja kehitysmyönteisen työyksikön, jossa arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittyä ja oppia uutta yhdessä. Saat tueksesi kannustavat ja auttavat esimieskollegat.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Kokemus esimies- sekä äitiys- ja lastenneuvolatyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaika 38,25 t/viikko. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 20.5.2021 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/neuvolat-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähempiä tietoja antaa palvelupäällikkö Eliisa Roine puh. 040 519 5871, eliisa.roine@porvoo.fi, vt. osastonhoitaja Minna Nousiainen, puh 040 766 1803, minna.nousiainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Äitiys- ja lastenneuvola

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs