Skip to main content
test
Osastonhoitaja - Akaan kaupunki

Avosairaanhoidon osastonhoitaja vastaa Akaan ja Urjalan terveysasemien lääkärien vastaanottojen ja mielitiimin hoitotyön sekä tekstinkäsittelyn ja kuvantamisen henkilöstöhallinnon ja talouden johtamisesta, toiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista yhteistyössä henkilökunnan ja muiden esimiesten kanssa.
Osastonhoitajan tehtävänä on varmistaa oman työalueensa hoitotyön laadukkaat, taloudelliset ja tulokselliset palvelut osana koko organisaation toimintaa käyttäen ajanmukaista ja näyttöön perustuvaa hoitotieteellistä sekä johtamisen ja taloushallinnon tietopohjaa.

Toiminnassa korostuvat itsenäinen päätöksenteko, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä kehittävä työote.

Meillä on mahdollista tehdä myös etätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lain 559/1994 mukainen laillistus täydennettynä vähintään 30 opintopisteen tai sitä vastaavalla hallinnon ja johtamisen lisäkoulutuksella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.
Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava hoitaja Marja Lehtonen, p. 040 335 2420, marja.lehtonen(at)akaa.fi (8.8.2022 alkaen)
johtava ylilääkäri Kaisa Kivinen, p. 040 335 2422, kaisa.kivinen(at)akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Terveydenhuolto

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 200. Terveydenhuollon palveluita tuotetaan Akaan Hyvinvointikeskuksessa ja Urjalan terveysasemalla. Terveyskeskussairaalapalvelut tuotetaan Valkeakosken terveyskeskussairaalassa.

Akaan terveyskeskuksessa tuetaan ammatillista täydennyskoulutusta ja työvälineet ovat ajanmukaiset. Työnantajana kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla monipuoliset työhyvinvointipalvelut.


Osoite: Torkontie 2, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb