Skip to main content
test
Osastonhoitaja, avosairaanhoidon vastaanotto - Grankulla stad

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on meille arkea.

Haemme terveyspalvelujen avosairaanhoidon vastaanottopalveluihin osastonhoitajaa 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan vakinaiseen tehtävään Kauniaisten terveysasemalle.

Kauniaisten terveysaseman vastaanoton osastonhoitajana toimit 10 vastaanotolla toimivan sairaanhoitajan, psykiatrisen sairaanhoitajan, lähihoitajan ja terveydenhoitajan hallinnollisena esihenkilönä. Vastaat yhdessä johtavan ylilääkärin kanssa avosairaanhoidon palvelujen kokonaisuudesta.

Avosairaanhoidon tiimiin kuuluu hoitajien ja lääkäreiden lisäksi fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Teamleader organisoi tiimeissä tapahtuvaa arkityötä mm. päivittäisjohtamisen työkaluja ja tiimikokouksia hyödyntäen. Osastonhoitajana tarjoat tiimille ja teamleaderille esihenkilötuen ja mahdollisuudet kehittää palvelujen sujuvuutta, asiakastyytyväisyyttä, vaikuttavuutta sekä henkilöstötyytyväisyyttä.

Työstäsi noin 60% on esihenkilö- ja hallinnollista työtä ja 40% asiakastyötä, joka voi mielenkiinnon kohteen mukaan olla esim. työttömien ja omaishoitajien terveystarkastustoimintaa tai avosairaanhoidon vastaanottotoimintaa. Digitaaliset palvelut (mm. asiakasportaali Maisa) ja etävastaanottotoiminta ovat tärkeä ja arvostettu osa asiakastyötä. Työskentelet myös asiakasyhdyspinnoilla ja verkostoissa, näistä kuluvana syksynä keskeisimpiä ovat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen toimintaa valmistavat pientyöryhmät. Saat tukea tehtäviisi terveysaseman muiden yksiköiden osastonhoitajilta, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.
Tehtävään valittavalle luetaan eduksi kokemus esimiestehtävistä, tiimityöstä ja asiakastietojärjestelmä Apotin käytöstä.
Odotamme hakijoilta itsenäistä, aktiivista ja vastuullista työotetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua kehittää monialaisia ja asiakkaiden tarpeita vastaavia palveluita.

Osastonhoitaja on sosiaali- ja terveystoimen laajennetun johtoryhmän jäsen.

Tehtäväkohtainen palkka on 3273,72 e/kk ja siinä noudatetaan KVTES:in mukaisia työehtoja. Tarjoamme työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi). Kauniainen edistää työpaikoilla tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja olemme myös savuton työnantaja. Valitun on esitettävä hyväksyttävä Kauniaisten kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 4.7.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava ylilääkäri Pia Höglund, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniaisten kaupunki tarjoaa työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi) ja kaupungilla on tarvittaessa työsuhdeasuntoja.

Kauniainen on savuton työpaikka. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Osoite: Asematie 19, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb