Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Espoon sairaala - Esbo stad

Tervetuloa Espoon sairaalan resurssikeskukseen osastonhoitajaksi!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Espoon sairaalan resurssikeskuksen esihenkilötiimiä vahvistetaan uudella 1.9. perustettavalla osastonhoitajan tehtävällä. Sairaalan työntekijät siirtyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen 1.1.2023 alkaen.

Osastonhoitajana johdat sairaalan erityisammattilaisten henkilöstöpoolia, johon kuuluu osaston- ja toimistosihteereitä, hygieniahoitajia, puheterapeutteja, haavahoitaja, ravitsemusterapeutti, neuropsykologi, opetushoitaja, musiikkiterapeutti, sovellusasiantuntija ja jalkaterapeutti. Henkilöstömäärä on yhteensä 29. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä resurssikeskuksen toisen osastonhoitajan kanssa, joka vastaa hoitohenkilöstöstä sekä fysio- ja toimintaterapeuteista koostuvasta varahenkilöstöstä ja sijaistatte myös toisianne. Vastaat omien alaistesi henkilöstöhallinnollista asioista sekä henkilöstösi toiminnan ja osaamisen kehittämisestä.

Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, joka pystyy työskentelemään ajoittain nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä optimaalisia ratkaisuja hakien. Kykenet hankkimaan tietoa oma-aloitteisesti ja soveltamaan sitä käytäntöön.

Tehtävässä edellytetään riittävää sairaalatoiminnan tuntemusta, kykyä hahmottaa asiakokonaisuuksia, taloudellista ymmärrystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tavoitteellinen, systemaattinen ja määrätietoinen työotteesi varmistaa tehtävässä onnistumisen.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 35.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala
Työaika: Yleistyöaika 38 h 15 min/vko, liukuva työaika
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Päällikkö Hanna Yli-Isotalo, p. 043 8250350

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:

- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto

- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto

- Kotisairaala

- Liikkuva sairaala LiiSa

- Kotiutustiimi

- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb