Osastonhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun keskussairaalassa on haettavana osastonhoitajan virka akuuttihoidon vastuualueella teho- ja valvontaosastolla. Akuuttihoidon vastuualueeseen kuuluvat lisäksi ensihoito ja päivystyspalvelut.

Kelpoisuusehtoina soveltuva korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai aikaisempi osastonhoitajan pätevyys sisältäen tai täydennettynä riittävillä johtamisen opinnoilla ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Teho- ja valvontaosastolla työskentelee 50 hoitotyön ammattilaista ja osastonhoitajana toimit hoitohenkilökunnan esihenkilönä ja vastaat yksikön henkilöstöhallinnosta, taloushallinnon ja toiminnan toteutuksesta sekä hoitohenkilöstön työnjohtamisesta. Osastonhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä yksikön ylilääkärin ja akuuttihoidon ylihoitajan kanssa toiminnan kokonaissuunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen liittyvissä asioissa.
Työssä korostuu moniammatillinen ja yksikkörajat ylittävä yhteistyö, teet aktiivista yhteistyötä ensihoidon ja päivystyksen esihenkilöiden kanssa. Organisaation arvojen toivomme näkyvän työssäsi.

Tarjoamme sinulle osaavan, kehittyvän ja innovatiivisen työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa ammattitaitoasi monipuolisesti. Arvostamme hyvää organisointi- ja suunnittelutaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Toivomme sinulta innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta ja muutosvalmiutta. Valinnassa painotamme tehtävään soveltuvuutta.

Tule siis mukaan huipputiimiin johtamaan ja kehittämään teho- ja valvontaosaston toimintaa. Mikäli koet, että muutos on mahdollisuus, henkilökunnan työhyvinvointi on tärkeää ja moniammatillinen yhteistyö on sinulle luontevaa, voisit olla etsimämme henkilö.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.1.2022, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tiina Kähköselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "osastonhoitaja 324"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoja ajalla 4.10-17.10 antaa Tiina Kähkönen, ylihoitaja akuuttihoidon palvelut, p. 044 727 6988, tiina.kahkonen@kainuu.fi
Tietoja ajalla 18.10-22.10 antaa Sami Mäenpää, vastuualuepäällikkö akuuttihoidon palvelut, p. 044 797 0690, sami.maenpaa@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Teho ja tehovalvonta

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb