Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Kalasataman THK - Social-och hälsovårdssektorn

Meillä on ilo toivottaa sinut, esihenkilötyöstä ja johtamisesta kiinnostuneen terveydenhuollon ammattilaisen, osaksi suun terveydenhuollon moniammatillista esihenkilöstoä. Osastonhoitajan työsuhde alkaa sijaisuutena 1.6-30.9.2022 välisenä aikana ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1.10.2022 lähtien. Työsuhteen alkaessa uusi osastonhoitaja työskentelee Kalasataman THK-alueella.

Osastonhoitaja tehtävänä on toimia hoitotyön johtajana ja hoitohenkilöstön henkilöstöhallinnollisena esihenkilönä Terveys- ja hyvinvointikeskuksen (THK ) alueen suun terveydenhuollon lähiesihenkilötiimissä, joka vastaa THK-alueensa suun terveydenhuollon johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Lähiesihenkilötiimi johtaa moniammatillisena tiiminä alueensa hammashoitoloiden moniammatillista toimintaa, ja tiimiin kuuluu osastonhoitajan lisäksi vastaava hammaslääkäri, apulaisosastonhoitaja ja vastaavan hammaslääkärin 1.sijainen.

Odotamme osastonhoitajalta valmiuksia toimia moniammatillisessa esihenkilötiimeissä sekä muutoksen johtamisen ja jatkuvan uudistamisen taitoja. Lisäksi edellytämme hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee olla myös innostuneisuutta, kiinnostusta ja sitoutumista kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen sekä valmiuksia johtaa kehittämishankkeita, hallita kokonaisuuksia ja työskennellä monialaisissa verkostoissa.

Stadin soten suun terveydenhuollossa on kuusi THK-aluetta, Asiakaspalvelukeskus, Oikomishoito, Suu- ja hammaskeskus sekä Ostopalvelut. Lähiesihenkilöt johtavat THK-aluetta moniammatillisissa lähiesihenkilötiimeissä ja eri alueiden lähiesihenkilöt toimivat tiiviissä yhteistyössä toistensa kanssa.

Tarjoamme vaikuttavan ja mielekkään työn helsinkiläisten parhaaksi. Osastonhoitajan palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä sekä Helsingin kaupungin monipuolisista työsuhde-eduista, joita ovat mm. kattava työterveyshuolto, työsuhdematkaetu, henkilöstökassa, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä etuuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Työhaastattelut pidetään maanantaina 23.5.2022 ja keskiviikkona 25.5.2022.

Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Esihenkilökokemus ja tehtävät kehittämisen hankkeissa ovat eduksi hakiessasi osastonhoitajan toimeen. Arvostamme myös suun terveydenhuollon toimialan vahvaa tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja Heidi Pakarinen heidi.h.pakarinen@hel.fi ja puhelimitse 0503412959
keskiviikkona 4.5.2022 klo12-14,
perjantaina 6.5.2022 klo 8-11 tai
tai maanantaina 9.5.2022 klo12-15

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suun terveydenhuolto, Toiminnallinen johtaminen

Tervetuloa osaksi Stadin sotea, joka on Suomen suurin sote-toimija. Rakennamme yhdessä terveys- ja hyvinvointipalveluja, joita kaupunkilaiset haluavat käyttää. Kiinnitämme erityisesti huomiota palvelujemme saatavuuteen, asiakaskokemukseen, vaikuttavuuteen, tuottavuuteen ja henkilöstökokemukseen. Me sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Stadin soten suun terveydenhuollossa työskentelee yli 700 suun terveydenhuollon ammattilaista 30 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kaikkia erikoishammashoidon palveluja sekä kehitämme jatkuvasti liikkuvia palveluja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.


Osoite: Rautalammintie 2, 3 krt, 00550 Helsinki

Rekommenderade jobb