Osastonhoitaja, Keuhkosairauksien pkl

Etsimme osastonhoitajaa Keuhkosairauksien poliklinikalle!

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet innovatiivinen ja halukas kehittämään potilaslähtöisiä toimintamalleja. Tehtävässäsi vastaat yksikön hoitotyön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä sekä potilasturvallisuudesta näyttöön perustuen. Lisäksi osallistut yksikön toiminnan ja talouden suunnitteluun ja seurantaan.

Arvostamme vahvaa kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa, valmiutta joustavuuteen, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Seinäjoen keskussairaalan keuhkosairauksien toimintayksikkö koostuu keuhkosairauksien -ja työlääketieteen poliklinikasta. jotka ovat ajanvarauspoliklinikoita. Työ keuhkosairauksien poliklinikalla on monipuolista hoitotyötä lääkäri-sairaanhoitajavastaanotoilla, toimenpiteissä ja asiantuntijasairaanhoitajien vastaanotolla. Työlääketieteen poliklinikalla työskentelee työterveyshoitaja osana moniammatillista tiimiä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi joko alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 17.9.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Heli Tunturi-Kemppainen
puh. 050 474 4504
heli.tunturi-kemppainen(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopirii, Keuhkosairauksien poliklinikka
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki