Skip to main content
test
Osastonhoitaja (konservatiivinen vuodeosastoalue) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee osastonhoitajaa konservatiiviselle vuodeosastoalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Konservatiivinen vuodeosastoalue käsittää tällä hetkellä sisätautien, keuhkotautien, hematologian, neurologian ja kardiologian sekä yleislääketieteen tiimit. Osastonhoitajana pääset johtamaan ja kehittämään hoitotyötä ja toimintaa yhdessä 80 hoitotyön ammattilaisen, kollegojen ja apulaiosastonhoitajien kanssa. Työssäsi vastaat tiimien hoitotyön kokonaisuudesta ja taloudesta sekä riskien hallinnasta yhteistyössä ylilääkäreiden ja palvelupäällikön kanssa.

Toivomme hakijalta erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamisen taitoja. Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, joustavuutta, paineensietokykyä sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Sinulla on perehtymisen ja työn tukena palvelupäällikkö ja kollegat. Tervetuloa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työhön yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään työnjohdollinen tai hallinnollinen lisäkoulutus. Eduksi luetaan työkokemus esimiestehtävistä.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Heidi Häkkinen, puh. 040 359 6701, heidi.hakkinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb