Osastonhoitaja, kuntoutussairaala Jalmari

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Salpausselän kuntoutussairaala Jalmariin muistisairaiden arviointi- ja kuntoutusosastolle, Lahteen.

Osaston J32 perustehtävänä on vaikeasti muistisairaiden arviointi ja kuntoutus. Osastolla on käynnissä muutos, joka liittyy ikääntyneiden palvelurakenteen muutokseen Ikääntyneiden palveluiden ja kuntoutuksen toimialalla. Osaston profiilia tullaan tarkastelemaan ja kehittämään edelleen sekä toimintaympäristöön voi kohdentua muutosta. Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus tuoda esiin osaamisesi muutoksen johtamiseen - osallistua suunnitteluun ja osaltasi johtaa tulevaisuuteen tähtäävää muutosta.

Osastonhoitajana pääset kehittämään osallistavaa ja näyttöön perustuvaa henkilöstön sekä toiminnan johtamista yhdessä Geriatrisen osaamiskeskuksen osaavan henkilöstön kanssa. Odotamme sinulta innovatiivista, rohkeaa ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kokonaisvaltaista ymmärrystä vaikeaoireisten muistisairaiden hoitamisesta ja näyttöön perustuvasta toiminnan johtamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja osallistavat henkilöstöjohtamisen taidot korostuvat tulosalueemme esimiestehtävässä. Lisäksi katsomme eduksi työkokemuksen vanhuspsykiatrian parissa ja kokonaisvaltaisen geriatrisen arvioinnin hyödyntämisen osana muistisairaiden hoitoa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja terveystieteiden ylemmän korkeakoulututkinnon, ylemmän AMK-tutkinnon tai muun johtamisen ja esimiestyön lisäkoulutuksen. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anu Poikala
puh. 050 398 7569
anu.poikala@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Geriatrinen osaamiskeskus, Perusterveydenhuollon sairaalapalvelut, Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari, Akuutti ja kuntoutus
Osoite: Tarjantie 78, 15900 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!