Skip to main content
test
Osastonhoitaja, Lastentaudit - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osastonhoitajaa lasten- ja nuorten poliklinikalle

Lasten- ja nuorten poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, jonne lapset ja nuoret kutsutaan lähetteen perusteella. Poliklinikalla toimii useita eri erikoisaloja. Erikoisalojen poliklinikoillamme kuhunkin vastuualueeseen perehtyneet sairaanhoitajat toimivat lääkärien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Hoidossamme käy pääsääntöisesti lapset ja nuoret, joiden hoito ei vaadi osastohoitoa 16 ikävuoteen saakka.

Osastonhoitajan tehtävässä vastaat omalta osaltasi yksikön hoitotyön laadusta, asiakas- ja perhelähtöisyydestä, potilasturvallisuudesta, henkilöstön osaamisen johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta ja resurssien oikeasta kohdentamisesta sekä toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Tehtävässä tarvitaan taitoa hallita kokonaisuuksia sekä kehittää toimintaa tiedolla johtaen.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 21.9.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Kirsi Korkiamäki
puh. 050 474 4500
kirsi.korkiamaki(at)epshp.fi.

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Lastentaudit
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb