Osastonhoitaja, neuvola ja perhetyö

Haemme kahta osastonhoitajaa vakinaisiin työsuhteisiin 1.9.2021 alkaen.

Toimet sijaitsevat etelän ja lännen alueilla. Etelän vakanssi on Kallion perhekeskuksessa. Lännen vakanssin pääasiallinen tehtävä on neuvolan keskitetyn puhelinpalvelun esihenkilönä toimiminen ja lännen alueen neuvola.
Ilmoita hakulomakkeessa ensisijainen alue, johon haet.

Helsingin kaupungin äitiys- ja lastenneuvolatoiminta kuuluu neuvola- ja lapsiperheiden kotipalvelun yksikköön. Yksikössä on yhteensä 370 työntekijää , joista neuvolaterveydenhoitajia on noin 225. Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lokakuussa avautuu Kampin perhekeskus. Lännen ja pohjoisen äitiys- ja lastenneuvolat toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu palvelee keskitetysti kaikkia neuvoloita. Helsingissä otettiin käyttöön Apotti -asiakas- ja potilastietojärjestelmä huhtikuussa 2021.
Lisää tietoa löydät: https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lapsiperheille/neuvola/

Osastonhoitajan tehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa

Osastonhoitaja on lähiesihenkilö, joka vastaa päivittäisen toiminnan sujuvuudesta, osallistuu työn kehittämiseen valmentavalla työotteella ja osallistuu yhteistyöverkostojen toimintaan.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä myönteistä suhtautumista neuvolatyön ja perhekeskustoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Haastattelut pidetään 26.5.2021.

Kelpoisuusehdot:
Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella. Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta lähiesihenkilötyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmentavaa työotetta.

Luemme eduksi:
- kokemuksen Apotti -potilastietojärjestelmästä
- äitiys- ja lastenneuvolatyön tuntemuksen
- kokemuksen puhelinpalvelutyöstä
- hyvät it-taidot

Lisätietoja

https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Mattila Etelän neuvoloiden ylihoitaja puh. 09 310 66722
Leeni Löthman-Kilpeläinen Lännen neuvolat ja neuvolan puhelinpalvelun ylihoitaja
puh. 09 310 24047

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, Neuvola ja perhetyön yksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Suggested jobs