Skip to main content
test
Osastonhoitaja, päivystysosasto - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Keski-Suomen Sairaala Novaan päivystyksen ja ensihoidon palvelualueelle vakituiseen virkasuhteeseen

OSASTONHOITAJAA PÄIVYSTYSOSASTOLLE

Päivystysosasto on keskeinen osa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin päivystystoiminnan kokonaisuutta. Osastolle ohjautuvat eri erikoisalojen potilaat, joiden arvioitu hoitoaika on alle kaksi vuorokautta. Osastolla on noin 6 000 hoitojaksoa ja 11 000 hoitopäivää vuodessa. Osastolla on 47 sairaansijaa, joista seitsemällä on mahdollista hoitaa eriasteisia eristyspotilaita.

Päivystysosastolla työskentelee noin 80 hoitotyöntekijää. Hoitotyössä korostuu päivystyspotilaiden hoitotyön osaaminen, turvallinen ja näyttöön perustuva hoitotyö sekä tiimityö, joka kattaa eri ammattiryhmät ja erikoisalat.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi. Osastonhoitajana johdat ja kehität hoitotyötä, potilasturvallisuutta ja hoidon laatua näyttöön perustuen. Vastaat hoitohenkilökunnan henkilöstöhallinnosta sekä osallistut yksikön talouden ja toiminnan suunnitteluun ja seurantaan.

Arvostamme hyviä kehittämis-, organisointi- ja suunnittelutaitoja sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työympäristöstä. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen. Toivomme sinulta päivystys- ja infektiopotilaiden hoitoprosessin ja toimintaympäristön tuntemusta, innostusta ja kehittämismyönteistä työotetta sekä muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä tai laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä ja riittävää johtamiskoulutusta.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tästä voit kurkata uuteen sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja:
-
Ylihoitaja Jarmo Hiekkataipale
puh. 014 269 5610
jarmo.hiekkataipale@ksshp.fi
-
Palvelujohtaja Afra Prokki
puh. 014 269 3338
afra.prokki@ksshp.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Päivystysalue, päivystysosasto

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb