Osastonhoitaja, PHKS

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme nyt OSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen akuuttipsykiatrian osastolle 7 Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Lahteen.

Osasto 7 on psykoosipalveluihin kuuluva 16-paikkainen akuuttipsykiatrian hoito-osasto. Osastolla tapahtuvaan hoidon tarpeen arviointiin, hoitotyöhön ja jatkohoidon järjestämiseen kuuluu yhteistyö potilaan, omaisten ja eri verkostojen kanssa. Osaston potilaat ovat pääosin psykoosipotilaita. Lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu toimia hoitotyön lähiesimiehenä Akuutti24:n psykiatrisille hoitajille, jotka vastaavat kynnyksettömästä psykiatrisesta arviointiprosessista Akuutti24:ssä. Akuutti24 on yksi Suomen suurimpia päivystyskeskuksia. Toteutamme yksiköissämme Safewards-ohjelmaa sekä meillä on luotuna pakon käytön vähentämisen ohjelma yksiköihin.

Tarjoamme sinulle hoitotyön esimiestehtävän kehittyvässä ja modernissa työyhteisössä, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa ammattitaitoasi. Osastonhoitajana johdat yksikön hoitotyötä osana moniammatillista työyhteisöä. Tehtävässäsi vastaat yksikön hoitotyön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä sekä potilasturvallisuudesta näyttöön perustuen. Lisäksi osallistut yksikön toiminnan ja talouden suunnitteluun ja seurantaan.

Odotamme sinulta hyviä kehittämis-, organisointi- ja suunnittelutaitoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme akuuttipsykiatrisen toimintaympäristön tuntemusta ja johtamiskokemusta, innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta sekä muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja terveystieteiden ylempi korkeakoulututkinto, ylempi AMK-tutkinto tai muu johtamisen ja esimiestyön lisäkoulutus. Hakijalla tulee olla kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa mukaan hyvään tiimiin psykiatrialle!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Kimmo Mustonen
puh. 044 719 5127
kimmo.mustonen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Psykoosipalvelut, Psykiatrian osasto 7
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!