test
Osastonhoitaja, Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Seututerveyskeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen

OSASTONHOITAJAA

Tässä tehtävässä toimit osastonhoitajana Joutsan alueella. Tehtäväalue käsittää Joutsan terveysaseman vastaanoton ja sairaalan sekä Toivakan ja Luhangan terveysasemien vastaanotot. Lisäksi tehtävään kuuluu Seututerveyskeskuksen alueen osastonsihteereiden ja äkkilähtijävarahenkilöiden henkilöstöhallinnolliset tehtävät. Työntekijöitä on noin 45.

Osastonhoitajan tehtävässä vastaat henkilöstösi toiminnan edellyttämästä resursoinnista, osaamisesta ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität yksikkösi toimintaa yhteistyössä Joutsan alueen apulaisylilääkärin, henkilöstön ja alueen sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden hoitamisesta. Työssäsi pääset kehittämään Joutsan vastaanoton moniammatillista tiimityömallia sekä sairaalan Sakuko-yksikköä (sairaala-kuntoutus-koti), joka muuttaa uusiin tiloihin kevään 2022 aikana. Tehtävässäsi sinulla on tukena apulaisosastonhoitajat, jotka työskentelevät sekä vastaanotolla että sairaalassa. Työtäsi tukevat myös tiivis kollegajoukko sekä esihenkilösi.

Tämä tehtävä on juuri Sinua varten, mikäli pystyt toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa sekä haluat kehittää ammattitaitoasi ja toimia työyksikkösi parhaaksi. Joustavuus ja halu kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kyky muutosten läpi viemiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa, ovat arvostettavia ja tarpeellisia ominaisuuksia tästä työstä kiinnostuneelle. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävässä suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa johtamiskokemusta.

Osastonhoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä tai laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä ja riittävää johtamiskoulutusta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja ja työsuhteissa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
ylihoitaja Tuula Antinaho
puh. 014 269 0400
tuula.antinaho@seututk.fi

Lisätietoja

Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa, joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Lifecare. Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Rekommenderade jobb