Osastonhoitaja: suun terveydenhuolto, Joensuu; määräaikainen (ID4244)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun Sotessa on haettavana 17.4.2021 mennessä OSASTONHOITAJAN viransijaisuus ajalle 30.9.2021 saakka.

Osastonhoitajan viransijaisuus on keskisellä alueella suun terveydenhuollossa.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Osastonhoitaja toimii hoitohenkilökunnan lähiesimiehenä vastaten työyksikön toiminnan ja prosessien kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta.

Haemme joukkoomme haasteista innostuvaa työkaveria. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, itseohjautuvuutta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Tehtävässä tulee olla valmis liikkumaan eri yksiköiden välillä mutta myös johtamaan toimintaa etänä erilaisia viestintävälineitä käyttäen. Tukenasi esimiestyössä ovat mahtavat kollegat sekä joukko monia muita ammattilaisia.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Virassa on koeaika.

Kysy lisätietoja ylihoitaja Hanna Piiroinen, hanna.piiroine@siunsote.fi, p.050 366 6542

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 1.3.2021 Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4244
  • 1.3.2021 - 17.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs