Skip to main content
test
Osastonhoitaja, teho- ja valvontahoito - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Keski-Suomen uuteen Sairaala Novaan operatiiviselle palvelualueelle vakituiseen virkasuhteeseen

OSASTONHOITAJAA TEHO- JA VALVONTAHOITOON

Keski-Suomen Sairaala Novan teho- ja valvontahoito käsittää tehohoidon, tehovalvonnan ja neurologisen valvonnan sekä muun valvontatasoisen hoidon. Hoidamme kaikkien erikoisalojen potilaita, vastasyntyneitä lukuun ottamatta. Vuonna 2021 oli noin 1450 hoitojaksoa ja 2200 hoitopäivää.

Teho- ja valvontahoidossa työskentelee noin 100 hoitajaa. Teho- ja valvontahoitotyössä korostuvat akuutisti- ja kriittisesti sairastuneen hoitotyö, turvallinen ja näyttöön perustuva hoitotyö sekä tiimityö, joka kattaa eri ammattiryhmät ja erikoisalat. Valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa teho- ja valvontahoitotyön hyvä tuntemus.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi. Tehtävässäsi johdat ja kehität teho- ja valvontahoitotyön osaamista, potilasturvallisuutta ja hoidon laatua näyttöön perustuen. Vastaat hoitohenkilökunnan henkilöstöhallinnosta, osallistut yksikön talouden ja toiminnan suunnitteluun sekä seurantaan osana moniammatillista työyhteisöä.

Arvostamme hyviä kehittämis-, organisointi- ja suunnittelutaitoja. Olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen. Toivomme sinulta teho- ja valvontapotilaan hoitoprosessin ja toimintaympäristön tuntemusta, innostusta ja kehittämismyönteistä työotetta sekä muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä tai laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyyttä ja riittävää johtamiskoulutusta.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tästä voit jo kurkata uuteen sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Uusi Sairaala Nova sijaitsee Jyväskylässä, aktiivisessa ja luonnonläheisessä kaupungissa, joka on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Keski-Suomessa on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja:
-
Ylihoitaja Jarmo Hiekkataipale
puh. 014 269 5610
jarmo.hiekkataipale@ksshp.fi

Lisätietoja

Teho- ja valvontahoito

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb