test

Osastonhoitaja, vastaanottopalvelut, Sastamala

Hakuaika päättyy  10.2.2023 23:59

Haemme osastonhoitajaa perusterveydenhuollon vastaanottopalveluihin Sastamalaan, Pirkanmaan hyvinvointialueelle.

Sastamalan vastaanottopalvelut sijaitsee Pirkanmaan hyvinvointialueella, läntisellä lähijohtamisalueella. Sastamalan vastaanottopalvelut sisältävät Vammalan, Mouhijärven ja Punkalaitumen SOTE-asemat.

Osastonhoitajana vastaat Sastamalan ja Punkalaitumen vastaanottopalveluiden hoitotyön kehittämisestä ja johtamisesta yhteistyössä kiirevastaanoton tiiminvetäjän ja oman, läntisen lähijohtamisalueen hoitotyön päällikön kanssa. Sastamalan ja Punkalaitumen vastaanottopalveluissa työskentelee yhteensä noin neljäkymmentä hoitajaa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto. Eduksi luetaan soveltuva hallinnollinen koulutus sekä kokemus esihenkilötehtävistä.

Työssäsi osastonhoitajana tarvitset hyvää organisointikykyä, kehittämisosaamista, työntekijöitä arvostavaa työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta laaja-alaisen yhteistyön tekemiseen sosiaali- ja terveyspalveluiden kentässä.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut Suomen suurimpana sosiaali- ja terveysalan työnantajana.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on keskimääräinen yleistyöaika, kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Sari Ihalainen, puh. 044 730 1581. Yhteydenotot puhelimitse mieluiten vain maanantaisin ja tiistaisin klo 15 - 16. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Hakuaika päättyy 10.2.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Sari Ihalainen, puh. 044 730 1581 mieluiten maanantaisin ja tiistaisin klo 15 - 16. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan