Osastonhoitaja, vastaanottotoiminta

Haemme Kirkkonummen kuntaan perusturvan terveyspalveluihin vastaanottotoiminnan osastonhoitajaa 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme henkilöä, joka mahdollistaa laadukasta toimintaa, on helposti lähestyttävissä, oikeudenmukainen ja arvostaa työn tekemistä. Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä, kehittävää työotetta, vastuullisuutta ja muutosvalmiutta. Arvostamme myös hyviä IT-taitoja ja sähköisten palveluiden kehittämisen osaamista. Perusterveydenhuollon hoitotyön tuntemus ja kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Paikallistuntemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena osastonhoitajan virkaan on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (asetus 426/2005) tai vastaava opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä työkokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Työ on päivätyötä. Koeaika on kuusi kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan 29.10.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Merja Kaukua, merja.kaukua@kirkkonummi.fi, puh. 050 5666930 tai vt .osastonhoitaja Johanna Kauppinen, johanna.kauppinen@kirkkonummi.fi, puh. 040 1269816.

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.