Osastonhoitajan virka - Sastamalan kaupunki

Osastonhoitajan virka

Etsimme osaavaan joukkoomme hoitotyön ja toiminnan kehittämisestä innostunutta osastonhoitajaa lääkärien ja hoitajien vastaanotolle Vammalan terveysasemalle.

Osastonhoitaja toimii hoitohenkilöstön lähiesimiehenä lääkärien ja hoitajien vastaanotolla sekä kiirevastaanotolla. Hoitohenkilöstöön kuuluvia työntekijöitä on 33. Osastonhoitaja on avohoidon ylilääkärin työpari ja toimii tiiviissä yhteistyössä terveyskeskuksen osastonhoitajien kanssa.

Osastonhoitajan työ sisältää päivittäisen toiminnan organisoimisen, hoitohenkilökunnan osaamisen varmistamisen sekä hoitotyön ja toiminnan asiakaslähtöisen kehittämisen. Osastonhoitaja osallistuu vastuualueensa toiminnan ja talouden suunnitteluun ja seurantaan.

Kelpoisuusvaatimuksena osastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä laillistus sairaanhoitajan tehtävään sekä lisäksi hallinnolliseen tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto/ ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys (vanhamuotoinen tutkinto täydennettynä riittävillä johtamisen ja hallinnon opinnoilla). Eduksi katsotaan työkokemus esimiestyöstä.

Arvostamme hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on 6 kuukautta. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Virka täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Aarnontie 2, 38200 Sastamala. Kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Osastonhoitaja Maire Lönnqvist, p. 040 516 9119 (1.7-31.7.)
Sosiaali- ja terveysjohtaja Päivi Tryyki, p. 050 537 5672 (1.7.-5.7.)

Sastamalan kaupunki, Sotesi
Osoite: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Tutustu työnantajaan