Skip to main content
test
Osastonhoitajan virka - Tervolan kunta

TTervolan kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana

OSASTONHOITAJAN VIRKA

Tarjoamme sinulle osastonhoitajan toistaiseksi olevaa tehtävää vuodeosastolla, jossa on vaihtelua, vastuuta ja haasteita sekä todella mukava työyhteisö. Olet etsimämme osaaja, jos pystyt toimimaan muuttuvissa tilanteissa joustavasti yksikön parhaaksi.

Tervolan terveyskeskuksen yhteydessä toimiva 23-paikkainen vuodeosasto tarjoaa ympärivuorokautista laadukasta perus- ja sairaanhoitoa. Vuodeosastolla hoidetaan akuutteja potilaita kaikilta erikoisaloilta sekä annetaan hoivaa omaishoidettaville ja pitkäaikaishoidossa oleville ikäihmisille. Toimintamme osastolla on monipuolista, moniammatillista, yksilöllistä, osallistavaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä edistävää.
Kotisairaanhoidon, fysioterapian ja vanhuspalveluiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä päivittäin.

Tehtävässäsi vastaat vuodeosaston ja kotisairaanhoidon päivittäisjohtamisesta, henkilöstöhallinnosta, talouden johtamisesta sekä kehittämisestä. Odotamme sinulta henkilöstöhallinnon ja talouden johtamista, kykyä arvioida palvelujen ja hoitotyön laatua, taitoja kehittää hoitotyötä ja toimintamalleja, kykyä luoda myönteistä ja innostavaa ilmapiiriä ja kehittää työhyvinvointia. Lisäksi odotamme, että työskentelyssäsi korostuu yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ja kyky itsenäiseen esihenkilötyöskentelyyn. Toivomme johtamisesi olevan rohkeata, uudistushaluista ja innostavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on alan erityistutkinto tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto ja siihen liittyvä osastohoitajan koulutus tai vastaava pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin ja osittaisen etätyömahdollisuuden sekä laadukkaat työterveyspalvelut heti työsuhteen alkaessa. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.
Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Voit ilmoittaa palkkatoivomuksesi, muutoin virkasuhteessa noudatetaan kunnallista sote-sopimusta. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.5.2022 klo 14.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä Osastonhoitajan virka.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Simoska , puh. 040 5062928, mika.simoska@tervola.fi.


Tervola 5.5.2022 Sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Mika Simoska, puh. 040 5062928, mika.simoska@tervola.fi

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb