Osastonlääkäri - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii noin 69 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Terveyskeskuksessamme työskentelee lähes 500 alan ammattilaista, joista lääkäreitä on 53.

Haemme Seinäjoen terveyskeskukseen osastonlääkäriä kaupunginsairaalaan

Kaupunginsairaalassa on neljä osastoa, joita ovat kuntoutus-, akuutti-, palliatiivinen- ja psykogeriatrinen osasto sekä lisäksi kotisairaala. Sairaalassamme on hyvät tilat erikoissairaanhoidon läheisyydessä erinomaisine tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksineen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja huomioimme erityisosaamisesi. Lisäksi saat hyvän työyhteisön ja kollegoiden tuen. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva erikoislääkärin tutkinto (esim. yleislääketiede, sisätaudit, neurologia, palliatiivinen erityispätevyys) tai Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Kaikissa viroissa edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ennen viran vastaanottamista vaaditaan työterveyshuollon todistus.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6787, tiina.pera@seinajoki.fi
Kaupunginsairaalan ylilääkäri Elina Majapuro, p. 044 425 5840, elina.majapuro@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Kaupunginsairaala

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on n. 69 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb