Skip to main content
test
Osastonlääkäri - Seinäjoen kaupunki

Haemme lääkäreitä Seinäjoen kaupunginsairaalaan osastotyöskentelyyn

Tule vakituiseen virkaan tai tekemään pitempää/lyhempääkin sijaisuutta

Kaupunginsairaalassa on neljä osastoa, joita ovat kuntoutus-, akuutti-, palliatiivinen- ja psykogeriatrinen osasto sekä kotisairaala. Sairaalassamme on hyvät tilat erikoissairaanhoidon läheisyydessä erinomaisine tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksineen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja huomioimme erityisosaamisesi. Lisäksi saat hyvän työyhteisön ja kollegoiden tuen.

Osastonlääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Sijaiseksi voimme ottaa myös kandivaiheessa olevia tulevia lääkäreitä.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus ja todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä § 7). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6787,
Kaupunginsairaalan ylilääkäri Elina Majapuro, p. 044 425 5840,
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Kaupunginsairaala

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb