Etsimme joukkoomme anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäriä osastonlääkärin vakituiseen virkaan, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Hämeenlinnan leikkaus- ja toimenpideyksikkö. Virkaan liittyy päivystysvelvollisuus.

Anestesiatoimintaa keskussairaalassa on Hämeenlinnan leikkausosastolla ja päiväkirurgian yksikössä. Lisäksi sairaalassa toimii anestesialääkärijohtoinen viisipaikkainen teho-osasto. Yksikössä on yhteensä 14 erikoislääkärin virkaa ja yksi erikoistuvan lääkärin virka. Anestesia- ja teho-osasto on varustettu modernein laittein ja tietojärjestelmin.

Vuosittain keskussairaalassa tehdään yhteensä noin 11 000 toimenpidettä leikkausosastolla ja päiväkirurgiassa. Päivittäin Hämeenlinnassa toimii kymmenen salia leikkausosastolla ja päiväkirurgiassa neljä salia. Lisäksi toiminta on vireää LEIKO-yksikössä, synnytyssalissa sekä ulkopisteanestesioissa. Myös heräämössä arkiaamuisin tehdään anestesialääkäriä vaativaa toimintaa päivittäin.

KHKS:ssa on anestesiologian ja tehohoidon alalla kaksinkertainen päivystys: aktiivipäivystys ja sen ohella varallaolopäivystys.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä ja kehittää sen toimintaa.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa anestesiologian ja tehohoidon erikoisalalta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Risto Puolakka puh. 03 629 3533
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Leikkaus ja toimenpideyksikkö
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Suggested jobs