Osastonlääkäri, kehitysvammahuolto

Kehitysvammahuollon vaativien erityispalvelujen osaamiskeskus vastaa Pohjois-Pohjanmaalla tutkimus- ja kuntoutuspalveluista kaikenikäisille henkilöille, joilla on vaikeita oppimishäiriöitä ja/tai kehitysvamma ja jotka tarvitsevat kasvun, kehityksen, toimintakyvyn tai työkyvyn arviointia yksilöllisen kuntoutumisen toteutumista varten. Palveluja tarjotaan polikliinisesti, laitoskuntoutusjaksoina ja asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Palveluista vastaa noin 120 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Haemme osaavaa ja työhönsä sitoutuvaa osastonlääkäriä kehitysvammahuollon moniammatilliseen työryhmään. Tehtävään sisältyy kehitysvammaisten henkilöiden kuntoutuksen suunnittelua sekä kehityksen ja terveydentilan seurantaa. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevan ajokortin.

Arvostamme kokemusta kehitysvammalääketieteestä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittymiskykyä ja vastuullisuutta. Arvostamme myös lastenneurologian ja psykiatrian eri alojen koulutusta ja työkokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut ylilääkäri Jarmo Körkkö, p. 040 5091 411, jarmo.korkko(at)ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kehitysvammahuolto
Osoite: Peltolantie 5, 90230 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kehitysvammahuollon tulosalue vastaa kehitysvammaisten henkilöiden vaativista erityispalveluista Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluja tarjotaan polikliinisesti, laitoskuntoutusjaksoina ja asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Palveluista vastaa noin 120 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.