Osastonlääkäri, neurologia (2 paikkaa)

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on haettavana neurologian yksikköön kaksi osastonlääkärin virkaa.

Neurologian yksikköön kuuluu poliklinikka, akuuttivuodeosasto (17 perustason vuodeosastopaikkaa ja neljäpaikkainen valvontayksikkö) sekä Riihimäellä sijaitseva, vaativan tason neurologista jatkokuntoutusta tarjoava kuntoutusosasto. Ennestään meillä työskentelee kuusi neurologia ja kolme erikoistuvaa lääkäriä. Yksikössämme työilmapiiri on erittäin hyvä sekä koulutamme laadukkaasti neurologiaan erikoistuvia lääkäreitä.

Kanta-Hämeen keskussairaala on dynaaminen ja kehittyvä akuuttisairaala erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös tutkimustyölle. Neurologian yksikössä on kehitetty muun muassa palkittu etähoitomalli, jonka avulla hoidon saatavuus on saatu erittäin hyvälle tasolle sekä aivoverenkiertohäiriöpotilaan tehokas hoitoketju yhteistyössä akuuttilääketieteen erikoisalan kanssa. Uudet nykyaikaiset sairaalan tilat valmistuvat vuonna 2025.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa neurologian erikoisalalla. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa voimme ottaa virkaan myös erikoistuvan lääkärin määräajaksi. Myös osa-aikaisesta työstä voidaan neuvotella. Toivomme sinulta yhteistyötaitoja ja tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä.


Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Tiina Alapirtti puh. 040 183 7665, tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Neurologian poliklinikka ja osasto
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.