Osastonlääkäri, Päivystysosasto

Ansök senast  6.8.2024 14:00

Tule osastonlääkäriksi Seinäjoen keskussairaalan päivystysosastolle!

Etsimme osastonlääkäriä vakituiseen virkaan Seinäjoen keskussairaalan päivystysosastolle. Päivystysosasto on usean eri erikoisalan yhteinen päivystyspotilaiden jatkohoito- ja tarkkailuosasto.

Päivystysosastolla hoidetaan potilaita, joiden arvioidaan tarvitsevan vain lyhytaikaista sairaalahoitoa. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on hieman alle 2 vuorokautta. Osastolla on yhteensä 22 sairaansijaa. Päivystysosaston osastonlääkärin virkaan sisältyy päivystysosaston sisätautien erikoisalan potilaiden diagnostiikka ja hoito. Sisätautien erikoisalan potilaita on päivittäin lukumäärällisesti keskimäärin puolet osaston kokonaispaikkamäärästä.

Kelpoisuusehtona haettavaan virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys. Erityiseksi ansioksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys sisätautien, akuuttilääketieteen tai yleislääketieteen erikoisaloilla. Kokemus osastotoiminnasta on eduksi. Valinta tehdään ansiovertailun ja soveltuvan kokemuksen sekä haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Uraporraspalkkauksemme on kilpailukykyinen. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Osastonlääkärillä on päivystysvelvollisuus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palvelualuejohtaja Heidi Rautiainen

Puh.050 474 8762

heidi.rautiainen@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare