test
Osastonlääkäri / Sairaalapalvelut / Psykogeriatria - Tampereen kaupunki

Hatanpään puistosairaalassa toimii Tampereen kaupungin Sairaalapalvelujen kaksi ikäihmisten psykiatriseen hoitoon suuntautunutta sairaalaosastoa. Osastolla U1 hoidetaan pääosin potilaita, joilla on vaikeita muistisairauksiin liittyviä käytösoireita. Osastolla U2 hoidetaan pääosin yli 65-vuotiaita potilaita, joilla on osastohoitoa vaativa psykoosisairaus, masennus tai ahdistuneisuutta.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan osastonlääkäriä Hatanpään puistosairaalaan.

Osastonlääkärin tehtävänä on kokonaisvaltainen sairaalapotilaiden hoito yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Osastonlääkäri toimii erikoisalansa asiantuntijana ja osallistuu työpaikan kehitys- ja opetustyöhön. Työhön kuuluu oman alan kehityksen aktiivinen seuraaminen ja uusien metodien soveltaminen käytännön työhön. Tehtävä sisältää kiinteää yhteistyötä muiden sosiaali- ja terveyspalvelulinjojen, perusterveydenhuollon, kotihoidon, kolmannen sektorin, omaisten ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset moniammatillista yhteistyökykyä. Arvostamme halua kehittää itseään ja yksikön toimintaa sekä joustavuutta.

Sairaala toimii opetussairaalana. Sairaalapalvelujen luento-opetuksen lisäksi on mahdollista osallistua yliopistosairaalan koulutuksiin. Sairaalassa on hyvät työtilat ja sijainti järvien välittömässä läheisyydessä. Tehtävää on mahdollista räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Sairaalapalvelujen päivystys on ulkoistettu.

Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu geriatrian tai psykiatrian erikoislääkäri tai muu soveltuva erikoislääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalassa työskentelystä.

Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS, virka täytetään sopimuksen mukaan. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Johanna Kruus, puh. 040 806 2553, ylilääkäri Tomi Niemi puh. 041 731 1007, tai hallintoylilääkäri Sanna Määttänen puh. 040 806 3669; sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Johanna Kruus, puh. 040 806 2553, ylilääkäri Tomi Niemi puh. 041 731 1007, tai hallintoylilääkäri Sanna Määttänen puh. 040 806 3669; sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelut/Psykogeriatria

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Gauffininkatu 3, 33900 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb