Osastonlääkäri, sisätaudit - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Osastonlääkäri, sisätaudit - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme osastonlääkäriä Tyks Salon sairaalan medisiinisen toimialueen sisätautivastuualueelle.

Osastonlääkärin työnkuvaan kuuluu sisätautiosaston sekä 4-6 paikkaisen sisätautivalvonnan takakiertäminen ja sisätautipoliklinikan pitäminen. Lisäksi työnkuvaa on laajennettavissa hakijan kiinnostuksen ja osaamisen pohjalta, sillä Salon sairaalassa toimii monipuolinen kaikki sisätautien erikoisalat sekä kardiologian sisältävä poliklinikka. Osastonlääkärin työnkuvaan kuuluu myös takapäivystäminen, jonka määrä on neuvoteltavissa hakijan toiveiden mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoislala on sisätaudit.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Läs mer

http://www.vsshp.fi

Toimialuejohtaja Ilkka Kantola p. 02 313 1008, vastuualuejohtaja Jan Sundell p. 02 313 0584.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Adress: Sairaalantie 9, 24130 Salo

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren