Skip to main content
test
Osastonlääkäri, virka, OYS Konsti - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme OYS Konstiin, vaativien erityispalvelujen osaamiskeskukseen osaavaa ja työhönsä sitoutuvaa osastonlääkäriä kehitysvammahuollon moniammatilliseen työryhmään, soveltuvina erikoisaloina ensisijaisesti lastenneurologia tai psykiatrian eri alueet. Työnkuvaa tarkennetaan yhteistyössä muiden lääkäreiden kanssa valitun henkilön erikoisala huomioiden.

Osastonlääkärin tehtäviin sisältyy kehitysvammaisten henkilöiden kuntoutuksen suunnittelua sekä kehityksen ja terveydentilan seurantaa. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevan ajokortin. Teemme työtä virka-aikana yhteistyössä monialaisten työryhmien kanssa. Meille on tärkeää, että uudet työntekijämme saavat riittävän perehdytyksen tehtäviinsä ja säännöllisesti kokoontuva lääkäritiimi toimii kollegiaalisena tukena.

Arvostamme kokemusta kehitysvammalääketieteestä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittymiskykyä ja vastuullisuutta. Lastenneurologian ja psykiatrian eri alojen koulutus ja työkokemus on eduksi viran hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ylilääkäri Jarmo Körkkö, p. 040 5091 411, s-posti jarmo.korkko@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Konsti, Konsti tutkimus ja arviointi

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kehitysvammahuollon vaativien erityispalvelujen osaamiskeskus OYS Konsti vastaa kehitysvammaisten henkilöiden vaativista erityispalveluista Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluja tarjotaan polikliinisesti, laitoskuntoutusjaksoina ja asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Palveluista vastaa noin 120 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Peltolantie 5, 90230 Oulu

Rekommenderade jobb