test

Osastonsihteereiden kesärekry

Hakuaika päättyy  31.3.2023 23:59

Haemme osastonsihteereitä kesäsijaisuuksiin neurologian poliklinikalle sekä korva- ja suusairauksien vastuualueelle ajalle 1.5. - 30.9.2023. Sijaisuuksien kestot voivat vaihdella ja pituudesta voimme sopia yksilöllisesti.

Työskentelet osana ammattitaitoista osastonsihteeritiimiä ja tukenasi on eri alojen osaajista koostuva työyhteisö. Sinut perehdytetään tehtävään, joten tärkeintä on ennakkoluuloton asenne ja hyvä motivaatio.

Osastonsihteerin työtehtävät ovat monipuolisia. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat potilasasiakirjojen käsittely, saneluiden purkaminen, lähetteiden käsittely ja ajanvaraus. Tehtäväsi sisältävät myös asiakaspalvelua ja neuvontaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja palvelualttiutta asiakkaan kohtaamisessa sekä halua oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa, työn sisältöä ja työtehtäviä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus. Huomioimme hakijoina myös terveydenhuoltoalan opiskelijat.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö. Sijaisuuden koeaika on puolet työsopimuksen kestosta. Tehtävän aloitus 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat Neurologian poliklinikan osastonhoitaja Saara Kotakorpi p. 044 472 8418 tai saara.kotakorpi@pirha.fi sekä Korva- ja suusairauksien vastuualueen osastonhoitaja Maarit Paananen p. 050 343 9214 tai maarit.paananen@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 31.3.2023.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi

Lisätietoja antaa
Neurologian poliklinikka oh Saara Kotakorpi 044 472 8418 tai saara.kotakorpi@pirha.fi
Korva- ja suusairauksien vastuualue oh Maarit Paananen 050 343 9214 tai maarit.paananen@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan