test
Osastonsihteeri, kuntoutusosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme osastonsihteeriä sijaisuuteen Tyksin Neurokeskukseen. Työn ensisijainen sijoituspaikka on vaativa lääkinnällinen kuntoutusosasto, joka sijaitsee Kaskenlinnan sairaalassa. Sijaisuus alkaa heti/sopimuksen mukaan ja jatkuu 4.7.2022 asti.

Osastonsihteerin toimenkuvaan kuluu asiakaspalvelua, ATK-työskentelyä ja tekstinkäsittelyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja kuten yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta, potilaslähtöistä asennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun ja työkiertoon. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme haastavan, mutta mielenkiintoisen työn sekä hyvän perehdytyksen moniammatillisessa työyhteisössä.
Arvostamme potilasjärjestelmien tuntemusta, tekstinkäsittelyn nopeutta ja ruotsin kielen taitoa. Saat perehdytyksen tehtävään sekä moniammatilliseen työyhteisöömme. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, hae rohkeasti!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Nina Kallio, p. 02 313 4233.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus, TO4D Kuntoutus ja aivovammapotilaan hoito

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb