Tuletko toimeen sekä asioiden että ihmisten kanssa? Kaipaatko työtä, jolla on merkitystä? Etsimme Medisiinisen toimialueen vuodeosastoille, poliklinikoille sekä tutkimusyksiköihin osastonsihteereitä sijaisuuksiin kesäksi 2021.

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, toimistotyötä ja sanelujen purkua, joten hyvä tekstinkäsittelynopeus katsotaan eduksi.

Medisiiniseen toimialueeseen kuuluvat sisätautien, keuhkosairauksien ja ihoklinikan poliklinikat ja vuodeosastot, dialyysiyksiköt, kliininen genetiikka sekä työlääketiede.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä. Yksiköt sijaitsevat Turussa T-, U- ja A-sairaaloissa. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Sinulla tulee olla soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto. Tehtävään parhaimmat valmiudet antaa sosiaali- ja terveysalan sihteerin ammattitutkinto ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä.

Voit seurata Tyks Medisiinisen toimialueen toimintaa Facebookissa @tyksmedisiininen ja Instagramissa @tyks_medisiininen.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntalain 48§, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävistä antaa apulaisosastonhoitaja Mia Nisukangas, p. 050 4724 674.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats