Skip to main content
test
Osastonsihteeri, Neurokeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Oletko kiinnostunut työskentelemään osastonsihteerinä Neurokeskuksessa?

Haemme joukkoomme Turun yliopistollisen keskussairaalan Neurokeskuksen avohoitoon osaavaa ja osaamisen kehittämisestä kiinnostunutta osastonsihteeriä.

Poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, jossa hoidetaan yli 16-vuotiaiden potilaiden neurologisten sairauksien sekä aivovammojen diagnostiikka, hoito ja seuranta.

Osastonsihteerin toimenkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, tietokonetyöskentely ja tekstinkäsittely. Osastonsihteerit tekevät yhteistyötä Neurokeskuksen eri yksiköiden kanssa. Tarjoamme hyvät työkaverit, hyvän yhteishengen ja huumorintajuisen työyhteisön. Työ on monipuolista ja itsenäistä sekä mahdollistaa ammatillisen kehittymisen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja kuten yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta, potilaslähtöistä asennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun että työnkiertoon. Työ on päivätyötä ja satunnainen sunnuntaityö kuuluu tehtävään. Tehtävään suunnitellaan tulevaisuudessa sisältyvän ajoittain tiliöintiin liittyviä tehtäviä, joten tiliöinnin maailman ymmärtäminen on eduksi.

Tarjoamme haastavan, mutta mielenkiintoisen työn sekä hyvän perehdytyksen moniammatillisessa työyhteisössä.

Arvostamme potilasjärjestelmien tuntemusta, tekstinkäsittelyn nopeutta ja ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Minna Anttonen, p. 02 313 2720 ja ylihoitaja Sari Johansson, p. 02 313 1701.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb