Skip to main content
test
Osastonsihteeri, päivystys - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme osastonsihteeriä määräaikaiseen sijaisuuteen Savonlinnan keskussairaalan päivystyksen työyksikköön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva keskiasteen ammattitutkinto, terveydenhuollon osastonsihteeri tai vastaava aiempi tutkinto, kuten merkonomi tai lähihoitaja.
Toivomme hakijalta työkokemusta terveydenhuollon osastonsihteerin tehtävistä. Lääketieteellisen ammattisanaston tuntemus, hyvät tietotekniset valmiudet (ml. tekstinkäsittelytaidot) sekä Lifecare -asiakas- ja potilastietojärjestelmän tuntemus luetaan eduksi.

Tehtävään valittava voidaan myös kouluttaa oppisopimuksella terveydenhuollon sihteerin tutkintoon.

Osastonsihteerin työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja huomioiden asiakas- ja potilaslähtöinen toiminta, sekä yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä työskenneltäessä.
Työ päivystysalueella on kolmivuorotyötä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja todistus tartuntatautilain 48 § ja 48 a § mukaisesta rokotesuojasta. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan, toiveena mahdollisimman pikainen aloitus. Määräaikaisuuden jälkeen työn jatkuminen mahdollista.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja ja mahdollinen valinta tehtävään tehdään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan Kuntarekryn kautta mikäli kiinnostuit!

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/paivystykset/paivystys/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
osastonhoitaja Tuula Eronen, puh. 044 417 3262
sähköposti: tuula.eronen@sosteri.fi
apulaisosastonhoitaja Sari Hirvonen, puh. 044 417 3263
sähköposti: sari.hirvonen@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Erikoissairaanhoito, Päivystys

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb