Skip to main content
test
Osastonsihteeri, (sijaisuudet Jyväskylä) - Keski-Suomen hyvinvointialue

Haemme määräaikaisiin eri pituisiin sijaisuuksiin Keski-Suomen hyvinvointialueelle

OSASTONSIHTEEREITÄ

Osastonsihteerinä tehtäviisi kuuluu:
- tukea potilaslähtöistä tutkimus- ja hoitoprosessia
- ajanvarausten teko, tutkimusten tilaus, lähetteiden käsittely, tekstinkäsittely, sanelujen purkaminen, tilastointi ja laskutus, maksusitoumukset
- asiakaspalvelu ja viestintä
Arvostamme
- aikaisempaa työkokemusta osastonsihteerin tehtävissä
- hyviä tietoteknisiä taitoja (useiden tietojärjestelmien käyttö)
- Effica/Lifecare -potilastietojärjestelmäosaamista tai osaamista jostakin muusta asiakas- ja potilastietojärjestelmästä
- tehtävään sopivaa koulutusta (esim. osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus, merkonomi, lähihoitaja), voit olla myös lääketieteen tai terveydenhuollon opiskelija
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää organisointikykyä
- huolellista ja ripeää työotetta sekä hyvää stressinsietokykyä

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti Jyväskylään Novaan. Työaika on pääasiallisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Päivystysalueella työskentelevät osastonsihteerit tekevät kolmivuorotyötä. Mainitse hakemuksessa onko sinulla mahdollisuus tehdä kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto esim. vastaanottoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävässä on eduksi aikaisempi perehtyneisyys osastonsihteerityöhön. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Kerrothan hakemuksessasi omat toiveesi. Autamme sinua myös tarvittaessa kartoittamaan hyvinvointialueen avoimia työmahdollisuuksia.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Keski-Suomen hyvinvointialueen rekrytointipalvelut
rekrytointi@hyvaks.fi
014 269 1383
www.hyvaks.fi

Lisätietoja

Osastonsihteeripalvelut

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb